Latest Posts

Üzleti tervezés

Az üzleti tervezés a múlt, jelen, a vállalat jövőjének a tanulmányozásán alapul.Része a várt teljesítmény, minőség,a költségvetés, a rendelkezésre álló idő.

read more

Megtanultam meglátni azt, ami működik

A spa fogalma sokak fejében homályos, vagy a szállodák esetében egy olyan ami bizonyos besoroláshoz egy szükséges “kell”. Ez olyan, mint a jóga. Sokan azt hiszik, hogy vallás, vagy “valami” ezotéria, a jóga nidra vezetett meditáció, pedig nem Aladdin szőnyegén való repülést jelent.

read more

Dr. Kuklis Eszter: Téli hangulatjavító fortélyok

Nemhiába télen tartják a Szeretet Ünnepét! Ez az időszak megfelelő arra, hogy kicsit magunkra figyeljünk, magunkba figyeljünk és felismerjük az „amint benn, úgy kinn” örök igazságát. Ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor ez átragad a környezetünkre is.

read more

Helyes testtartás

A mindennapi életben és a testgyakorlatok helyes végrehajtásához is szükség van a helyes testtartás kialakítására. A jó testtartás nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is fontos, hiszen a helytelen testtartás problémákat okozhat.

read more

About me

When I think of wellness I simply expressed as “well being”. Well-being is not only means reaching a higher living standard and making intentions in the financial side of our life but is a conscious lifestyle as I believe. Day by day we have to improve our health to balance the physical, mental and spiritual life, and recognize of what is really matter to us.

Get Social

Newsletter

ACTIVE GLOW

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.