Idén nyáron ért az a megtiszteltetés, hogy én lehettem a QMS három kiválasztott modellje közül az egyik, hogy kipróbálhassam a 120 napos bőrfiatalító szépségprogramot. Korábban már találkoztam a QMS medi-kozmetikumokkal, voltam már QMS alapozó kezelésen is, de mégis először hezitáltam. Nyár volt, mi épp a családi nyaralás előtt álltunk. A két lányom és a munkám miatt be van táblázva a hetem. Azon gondolkodtam, hogy 120 napig képes leszek-e minden nap végigcsinálni a programot. 

Közben tapasztaltam, hogy eredményesek a QMS kezelések, nagyon szerettem a kozmetikumok textúráját, diszkrét illatát. A kezelések hatása már az első alkalom után látványos volt. Nagyon kiváncsivá tett a kúra ígérete, hogy 120 nap alatt fiatalodom. A felkérés után motoszkált a kisördög a fejemben, mert el kellett köteleződnöm a vágyott eredmények érdekében… pont nyáron és a nyaralás előtt. Persze nem sokáig, pár napon belül belevágtunk!

A 120 nap mindhármunknak egyszerre kezdődött. Fotózás, interjúk, kezelések és megkaptuk a 120 napra szükséges szettet. A bőröm már a kezdő kezelés után ragyogóbb lett és élettel teli. Lelkesedve vittem haza a szettet, és nagyon izgatottan mutogattam és nézegettem a krémeket.

 

A 120 nap során az első élményem az lett, hogy szántam magamra időt, lett “Énidőm”, ami nagyon jól esett. Ekkor vettem észre azt, hogy mennyire hiányzott már nekem. A második élmény pedig az, hogy keretbe foglalta a napom, A reggel egy rituáléval indult, majd egy másikkal zárult. Nagyon rugalmasnak és tisztának éreztem a bőröm a kúra alatt és azóta is.  Azt gondoltam, hogy a nyaralás során majd problémás lesz az egész, de helyette kiült az arcomra a ragyogás, és láthatóan duplán megtérült a pihenésre szánt időm.

 

A program teljesen beépült a mindennapjaimba. Halványodtak a pigmentfoltok az arcomon, amit már régóta szerettem volna. A leglátványosabb a bőröm állagának és egészségesebb színének eredménye lett, és a legérzékelhetőbb pedig, hogy nem feszül az arcom. Imádom!

A program maga egyébként nagyon egyszerű:

1. Reggel 5 perc:
• mélytisztítás (2perc)
• tonizálás(1perc)
• kollagénes feszesítés(1perc)
• hidratáló feszesítés(1perc)

2. Este 20 perc:
• mélytisztítás(2perc)
• gyümölcssavas sejtmegújítás(15perc)
• tonizálás(1perc)
• kollagénes feszesítés(1perc)
• hidratáló feszesítés(1perc)

Mit jelent a !QMS?

A !QMS egy mozaikszó, ami a Quick Medical Skin angol kifejezés első betűiből áll, és jelentése szó szerint gyorsaságot és egészséges bőrt ígér. A termékcsaládot gyakran emlegetik még !QMS Medikozmetikum néven is, ami az összetevők orvosi tisztaságára és a termékek a bőr gyógyító folyamatainak megsegítésére utal. A rengeteg problémára megoldást kínáló kozmetikai család termékei megtalálhatóak szépségszalonokban, kozmetikákban, de haza is vehetőek, ahol biztonsággal és nagy sikerrel bevezethetőek a napi bőrápolási rutinba. A termékek együttes használata támogatja a bőr természetes működését és serkenti a kor előrehaladtával lanyhuló folyamatokat. A termékek többsége bőrazonos és gyorsan beépülő hidratáló elemeket tartalmaz, ezért az eredmény látványos és szinte azonnal jelentkező. Innen ered a névben a Quick vagyis a gyors előtag.

A következő QMS Anti-aging Konferencia

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)